Trekjes

14 augustus 2008 - Wie heeft ooit gezegd dat het kapitalisme in Japan 'socialistische' trekjes vertoont van voor de val van het ijzeren gordijn? Niemand. Maar deze schitterende flats in Itoman doen wel aan die tijd denken.

Kustlijn

14 augustus 2008 - Grote delen van de kustlijn van Okinawa en andere delen van Japan zijn op deze wijze versterkt en moeten het land behoeden tegen onheil van de natuur. Het wordt er niet pittoresker op. Desondanks vond deze man het heeeel grappig om op de foto te gaan.

Onderbroek

14 augustus 2008 - In het haventje van Itoman aan de zuidkust van Okinawa schrobt en spuit een vissersman in zijn Japanse onderbroek de onderkant van zijn boot schoon. (foto Ricoh GRII)

Cliff

14 augustus 2008 - In de verte heeft hij wel wat van Cliff Richard, die man aan het loket van de monorail in Naha op Okinawa.

Just married

14 augustus 2008 - Gide (38) en Sino (25) zijn gisteren getrouwd en speciaal naar het zuidelijkste puntje van Okinawa (Cape Kyan) gekomen om zich er te laten vereeuwigen. Ze willen vier kinderen (meisjes), een hond (reu) en geen katten. Een auto en een huis hebben ze al. Van hetzelfde cameramodel van Olympus hadden ze er allebei één. Zal wel onwennigheid zijn of een vergissing bij de huwelijkscadeaus.

Meer foto's