Tango

29 juni 2008 - Francien en haar danspartner Rinus demonstreren de kunst van het tangodansen op een podium van het reizende theaterdorp De Parade, dat gedurende drie weken haar tenten heeft opgeslagen in Den Haag. Op het moment van dansen wordt in Wenen de finale gespeeld van de Europacup voetbal tussen Spanje en Duitsland (1- 0).

Schminken

28 juni 2008 - Margreet schminkt de kinderen tijdens het buurtfeest in de Haagse Archipelwijk en vindt dat je zelf het goede voorbeeld moet geven. Dat brengt de kinderen vast in de goede stemming. De muts komt uit Nepal.

Kindereten

28 juni 2008 - De Billitonstraat in de Haagse Archipelbuurt is tijdens het wijkfeest afgezet om kinderen te laten spelen. Er wordt nu een speciale kindermaaltijd geserveerd.

BBQ

28 juni 2008 - De maaltijd op het feestje in de Archipelbuurt kondigt zich aan met dikke rookwalmen.

Feestje

28 juni 2008 - Eens in de drie jaar viert de Haagse Archipelbuurt een buurtfeest, met als afsluiting een feestelijke maaltijd rond de fontein van het Bankaplein, de spil van de wijk. Na afloop veegt iedereen mee en worden de laatste glazen uit de fontein gevist. In actie zijn pleinbewoners Joost van Iersel, voormalig lid van de Tweede Kamer en zijn buurman huisarts Bart Res.

Meer foto's